Reklam
Blockchain
Publicerad Mar 19 2023 12:31
Krypto Exchange

Tre spännande Play to Earn-projekt att hålla ögonen på

De senaste åren har Metaverse och Play to Earn spel tagit marknaden med storm. Metaverse är en virtuell värld där människor kan interagera med varandra i en simulerad miljö, medan Play to Earn-spel ger spelare möjligheten att tjäna pengar genom att spela spel. Här tittar vi på tre projekt som är värda att hålla ögonen på.

 

The Sandbox

The Sandbox är en plattform för användargenererat innehåll som låter spelare skapa sina egna spel och världar. Spelare kan köpa mark på plattformen, designa sin egen värld och sedan tjäna pengar genom att sälja eller hyra ut marken till andra spelare. The Sandbox är byggt på Ethereum-blockkedjan och använder SAND-token för transaktioner. The Sandbox har också ett partnerskap med flera kända varumärken, inklusive Atari, Smurfs och Care Bears.

 

League of Kingdoms

League of Kingdoms är ett MMO-strategispel som ägs och drivs av användare. Alla länder ägs och styrs av spelarna själva. Spelare kan permanent äga, aktivt utveckla, starta massiva allianskrig och tjäna lönsamma belöningar genom att bidra till kontinenternas utveckling. Spelet använder kryptovalutan Ethereum för att möjliggöra handel med digitala tillgångar.

 

Gala Games

Gala Games beskrivs som en blockchain-spelplattform med en mission att göra "blockchain-spel som du faktiskt vill spela". Som en plattform erbjuder Gala Games en mängd olika spel till spelare byggda på Gala Network, som använder sin egen token för att identifiera de in-game tillgångar som spelare äger. Gala Games erbjuder också ett program för "node operators" som låter användare tjäna pengar genom att hjälpa till att säkra nätverket.

Sammanfattningsvis är The Sandbox, League of Kingdoms och Gala Games tre spännande projekt inom Metaverse och Play to Earn-spel som det är värt att hålla ögonen på. Alla tre projekten har potential att förändra hur vi spelar och interagerar i virtuella världar, och de erbjuder också möjligheter

 

Den här artikeln är endast i informationssyfte


token token token token token

Crypto Exchanges


CryptoViking.se Control + D

Decentralized E-wallets
Metamask-logo Metamask Guide Metamask-logo Phantom Guide
Handla krypto via Bybit.com Handla krypto via Crypto.com

Hur köper man kryptovaluta❓ Läs mer
Senaste nytt hos CryptovikingCryptoViking writer

Populära artiklar
Läs om NFT
Bitcoin logo

Mer om Ethereum
Läs om Krypto Staking
Se fler artiklar