Reklam
crypto-wallet
Publicerad Feb 06 2022 19:21

Phantom digital plånbok

Phantom är en virtuell, decentraliserad krypto-plånbok som är tillverkad för Solanas nätverk baserad på dess blockkedjeteknik. Plånboken har blivit populär bland Solanas användare för sin enkla, men samtidigt stilrena design. På Phantoms plattform kan du förvara, skicka, ta emot och byta tokens tryggt och säkert. 

Du kan även med lätthet köpa och sälja Solana-baserad NFT-konst på marknadsplatsen Solanart.

 

Komma igång med Phantom

När du laddar ner Phantom ska du tänka på säkerheten och att du ensam är ansvarig för dina nycklar till din Phantom-plånbok. Se till att skriva upp koderna och förvara dem på ett säkert ställe! Det sägs ofta inom kryptovärlden: dina nycklar – dina mynt, inte dina nycklar – inte dina mynt. Ge därför aldrig ifrån dig dina nyckelkoder till någon, men ha gärna en kopia på koden i ett annat gömställe.

 

 

Tjäna pengar på Phantom

Det är alltid smart att låta pengar, oavsett om de fysiska eller digitala, att arbeta för en. På Phantom kan du tjäna mera krypto genom att koppla ditt konto till en DeFi plattform.

 

 

Reklam

 

 

Ofta ställda frågor om Phantom

Vi har samlat de vanligaste ställda frågorna om Phantom.

🔽


 

Hur laddar jag ner Phantom-plånboken?

Följ instruktionerna i guiden så kommer du enkelt i gång med att ladda ner din Phantom wallet!

 

Hurdant lösenord ska jag ha till mitt Phantom-konto?

Tänk på att ha ett starkt lösenord. Blanda gemener, versaler och specialtecken. Kom ihåg att skriva upp ditt lösenord och förvara det sedan på ett säkert ställe!

 

Vad är ett Phantom Seed-Phrase?

En Seed Phrase är en återställningsfras bestående av ord och med hjälp av den kan du återställa ditt konto ifall du glömmer ditt kontos lösenord. Seed Phrase måste du också skriva ner och spara på ett säkert ställe och tänk på att aldrig ge ut den till en utomstående.

Om du blir av med din återställningsfras kan du inte komma in på ditt konto mer och det betyder att du förlorar dina krypton.

 

Hur återställer jag mitt Phantom-konto?

Om du har installerat Phantom i en ny enhet eller tappat bort ditt lösenord kan du återskapa ditt Phantom-konto genom att skriva in din Seed Phrase som du fick när du skapade ditt konto.

 

Kan jag förvara Bitcoin och Ethereum på Phantom?

Nej. Phantom är byggt på Solanas blockkedjeteknik och Bitcoin och Ethereum är byggda på sina egna blockkedjor. Men inom en snar framtid är det tänkt att Ethereum ska kunna förvaras på Phantom.

 

Ladda ner Phantom

 

 

Sammanfattning

Solanas plånbok Phantom är en motsvarighet till Ethereums MetaMask och har tagits väl emot av kunderna på den digitala marknaden. Att Phantom är enkel att använda och navigera i har gjort den populär inte minst bland nybörjare. 

Phantom-appen kan för närvarande endast installeras på din dator och stöds av de fyra största webbläsarna Chrome, Firefox, Edge och Brave.

Phantom finns även i för IOS & Andriod.

I framtiden ska det även bli möjligt att förvara Ethereum token ERC-20 i Phantom, vilket kommer att öka på poulariteten.

 


token token token token token

Crypto Exchanges


CryptoViking.se Control + D

Decentralized E-wallets
Metamask-logo Metamask Guide Metamask-logo Phantom Guide
Handla krypto via Bybit.com Handla krypto via Crypto.com

Hur köper man kryptovaluta❓ Läs mer
Senaste nytt hos CryptovikingCryptoViking writer

Populära artiklar
Läs om NFT
Bitcoin logo

Mer om Ethereum
Läs om Krypto Staking
Se fler artiklar