Reklam
Nyheter
Publicerad Mar 09 2023 13:47

Apple nonchalerar Uniswap nya mobilapp

Uniswap Labs är redo att lansera sin cross-chain kryptoplånbok för iPhone-användare, men får nöja sig med att endast lansera en begränsad utgåva av den på Apples Testflight-plattform. Det har visat sig att Apple inte vill godkänna lanseringen. På Uniswap är man oförstående och förvånade till Apples ovilja att lansera appen.

På Uniswap Labs uppger man att företaget lämnade in mobilapplikationen till Apple för flera månader sedan. Alla applikationer är fullt ut kompatibla med Apples specifikationer, så det borde inte vara några problem med lanseringen. I väntan på ett lanseringsgodkännande har Uniswap lanserat plånboken på Apples Testflight där några tusen användare får åtkomst till att testa den tills Apple ger sitt godkännande.

Med den nya kryptoplånboken kan användare köpa, sälja och byta NFT:er och krypto. Det unika med plånboken är att den stödjer flera blockkedjor. Utöver att användare kan växla mellan Arbitrum, Mainnet, Optimism och Polygon får de även tillgång till rådande marknadspriser, diagram och meddelanden när transaktioner har gått genom. Enligt Uniswap kan användare även ansluta sig till olika nätverks webbappar samtidigt. 

Kryptorevisionsfirman Trail of Bits har granskat Uniswaps mobilplånbok och intygar att den uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna. Från Apples sida godkände man den första versionen av mobilplånboken i höstas och därför är det förbryllande att Apple vägrar godkänna den slutgiltiga versionen.  Från Uniswap meddelar man att företaget har svarat på alla Apples frågor och man ställer sig oförstående mot att andra självvårdsplånböcker har fått godkännande av Apple.




 


token token token token token

Crypto Exchanges


CryptoViking.se Control + D

Senaste nytt hos Cryptoviking



CryptoViking writer

Populära artiklar
Läs om NFT
Bitcoin logo

Mer om Ethereum
Läs om Krypto Staking
Se fler artiklar


Decentralized E-wallets
Metamask-logo Metamask Guide Metamask-logo Phantom Guide
Handla krypto via Bybit.com Handla krypto via Crypto.com

Hur köper man kryptovaluta❓ Läs mer