Reklam
Nyheter
Publicerad Jun 15 2022 10:43

Binance fortsätter att anställa

Den senaste tiden har nedskärningar inom kryptoindustrin duggat tätt, men det finns ett kryptoföretag som går mot strömmen: Binance. I en video vid Consensus 2022 festivalen i Texas berättade Binance grundare och VD Changpeng Zhao att företaget passar på att dra nytta av Bear-marknaden och expandera. Binance har, enligt Zhao en stadd kassa och klarar av att vidareutveckla verksamheten trots att krypto befinner sig i ett ”vinter-tillstånd”.

 

"We have a very healthy war chest; we, in fact, are expanding hiring right now. If we are in a crypto winter, we will leverage that. We will use that to the max,

 

Och till max är just vad Binance gör. De söker för närvarande 2 000 nya medarbetare, allt från ingenjörer, marknadsföringspersonal till affärsutveckling.

Binances medgrundare Yi He är inne på samma spår och i en intervju i tidningen Fortune menade han att det fortfarande finns mycket att göra inom kryptoområdet. Och varför inte satsa nu när det är trögare på marknaden? En björn-marknad är ett bra tillfälle att utveckla verksamheten och det finnas gott om duktiga och erfarna medarbetare att få tag i. 

 

 

Kryptoplattformar som har skurit ner på sina verksamheter

Andra kryptoplattformar resonerar annorlunda än Binances ledning. För ett tag sedan meddelade Crypto-coms grundare Kris Marszalek att företaget måste säga upp en del av sin personal. Uppsägningen berör 260 personer inom företaget, med andra ord fem procent av företagets anställda.

Kryptobörsen Gemini Trust sa upp 10 % av sin arbetsstyrka och gav de turbulenta marknadsförhållandena som man tror kommer att bestå några år som anledning.

Nätbaserade kryptohandelsplatsen Coinbase, som inte för så länge sedan expanderade i rasande takt har också beslutat om anställningsstopp, sagt upp medarbetare och även lagt planerade projekt på is tills vidare.

 

Framtiden

Vi kommer nog att se fler företag som drar i handbromsen om de finansiella oroligheterna och kriget i Ukraina kommer att fortsätta. Binance som satsar nu under lågkonjunkturen kommer troligen att vara en av vinnarna när det vänder då företaget kommer att ha ett stort försprång vad gäller välutbildad arbetskraft som man har knutit till företaget under lågkonjunkturen.

Till Binance

Handla inte mer än vad du har råd att förlora.

 

Den här artikeln är endast i informationssyfte.

 


token token token token token

Crypto Exchanges


CryptoViking.se Control + D

Senaste nytt hos Cryptoviking



CryptoViking writer

Populära artiklar
Läs om NFT
Bitcoin logo

Mer om Ethereum
Läs om Krypto Staking
Se fler artiklar


Decentralized E-wallets
Metamask-logo Metamask Guide Metamask-logo Phantom Guide
Handla krypto via Bybit.com Handla krypto via Crypto.com

Hur köper man kryptovaluta❓ Läs mer