Reklam
Nyheter
Publicerad Jun 24 2022 19:37

Cristiano Ronaldo samarbetar med kryptoplattform Binance

Cristiano Ronaldo har, som många andra stora stjärnor, tagit steget in i den virtuella världen genom att ingå ett samarbete med världens största kryptoplattform Binance. 

Avtalet är flerårigt och NFT-kollektioner (konst baserat på blockchain-tekniken) kommer att skapas och släppas till försäljning på Binance NFT-marknad. Den första NFT-serien är beräknad att vara ute till försäljning redan i slutet av det här året. 

 

Vem är Cristiano Ronaldo?

De flesta känner nog till Portugals mest berömda fotbollsstjärna som har gjort hundratals mål under sin karriär och inte nog med det, han är även femfaldig FIFA-spelare. Manchester United-spelaren Ronaldo följs av 459 miljoner människor på Instagram och endast en timme efter att fotbollsstjärnan hade postat nyheten på Instagram hade inlägget haft över 48 miljoner visningar. 

“My relationship with the fans is very important to me, so the idea of bringing unprecedented experiences and access through this NFT platform is something that I wanted to be a part of.”

Nyheten togs väl emot av majoriteten av fansen, men det fanns en och annan som menade att NFT var bara bluff. Men med tanke på Ronaldos stora följarskara kommer många nya kunder att handla på Binance, som är en användarvänlig kryptohandelsplattform.

 

Ronaldos partnerskapet med Binance

Det har inte framkommit hur mycket Ronaldo kommer att få för sin medverkan, men klart är att summan är minst tvåsiffrigt i dollar. Man har inte heller gått ut med vad exakt dessa NFT-verken kommer att bestå av. Ett som är klart är att Ronaldo är med i designarbetet.

Många har höjt på ögonbrynen över Binance tecknade avtal med en av vår tids största megastjärnor under en tid då många andra kryptobörser har infört anställningsstopp, sagt upp personal och skurit kraftigt ner på sina annonskostnader.

Men Binance VD och grundare Changpeng Zhao ser rådande lågkonjunktur som ett tillfälle att stärka sin ledande roll på marknaden. Vid släppandet av nyheten meddelade Zhao att Binance är glada över att ingå partnerskap med Ronaldo och över att kunna erbjuda fotbollsfansen en introduktion till Web 3 och NFT-världen. 

 

 

Den här artikeln är endast i informationssyfte.

 


token token token token token

Crypto Exchanges


CryptoViking.se Control + D

Senaste nytt hos Cryptoviking



CryptoViking writer

Populära artiklar
Läs om NFT
Bitcoin logo

Mer om Ethereum
Läs om Krypto Staking
Se fler artiklar


Decentralized E-wallets
Metamask-logo Metamask Guide Metamask-logo Phantom Guide
Handla krypto via Bybit.com Handla krypto via Crypto.com

Hur köper man kryptovaluta❓ Läs mer