Reklam
Nyheter
Publicerad Nov 13 2023 16:34

Crypto.com Lanserar Strike Options för Amerikanska Användare Genom Crypto.com Appen

Crypto.com är glada att meddela lanseringen av deras senaste funktion: Strike Options, nu tillgänglig via Crypto.com-appen!

Strike Options är en ny krypto-derivatprodukt som ger dig möjlighet att potentiellt tjäna på så lite som 20 minuter genom att förutsäga om priset på en underliggande tillgång kommer vara högre än strejkpriset vid utgången. Handeln uttrycks som ett enkelt ja/nej-beslut.

Om du tror att BTC:s pris kommer att öka över strejkpriset vid utgången kan du köpa ett "Ja"-alternativ, med tydligt definierad risk och möjlig vinst.

Välj "Nej" för att öppna en kort position om du tror att BTC:s pris kommer att vara under strejkpriset vid utgången. Du kan också avsluta din position tidigt för att säkra vinsten eller begränsa risken.

Andra fördelar med Strike Options inkluderar:

  • Snabba Marknader: Med kontraktsvaraktigheter så korta som 20 minuter kan du realisera vinster på kort tid.
  • Lägre Kostnader: Börja handla med endast 10 amerikanska dollar och få exponering mot prisrörelser i den underliggande tillgången (t.ex., BTC och ETH).
  • Möjligheter I Varje Marknadsklimat: Strike Options ger möjlighet att tjäna på både stigande och fallande marknader.

Strike Options är en CFTC-reglerad produkt och är för närvarande tillgänglig för BTC, ETH, LTC, och BCH som underliggande tillgångar, med fler på väg i framtiden. Funktionen rullas gradvis ut över USA, och användare kommer att meddelas via e-post eller push-meddelande när de kan få tillgång till den. Observera att funktionen för närvarande inte är tillgänglig i Sverige men förväntas bli det senare.

 

 

 


token token token token token

Crypto Exchanges


CryptoViking.se Control + D

Senaste nytt hos CryptovikingCryptoViking writer

Populära artiklar
Läs om NFT
Bitcoin logo

Mer om Ethereum
Läs om Krypto Staking
Se fler artiklar


Decentralized E-wallets
Metamask-logo Metamask Guide Metamask-logo Phantom Guide
Handla krypto via Binance Handla krypto via Crypto.com

Hur köper man kryptovaluta❓ Läs mer