Reklam
Nyheter
Publicerad Sep 04 2022 11:50

Tjäna krypto genom att röra på dig

Metaverse och play to earn har varit en stor snackis på senaste tiden. Allt fler har upptäckt den virtuella världen och de oändliga möjligheterna med att spela spel. Med samma slags teknik (blockkedjor, NFT och DeFi) som används i play to earn har ett har ett nytt fenomen kommit och tagit användare med storm: Move to earn! Det kan enkelt översättas som: Rör på dig och tjäna! Move to earn går ut på att du ska röra på dig och i gengäld får du Sweat-krypton som du kan byta mot olika belöningar. 

 

Vad är move-to-earn (M2E)?

Syftet med move to earn (M2E) är att få människor att röra på sig. Du vet säkert att när man rör på sig påverkar det positivt den fysiska och mentala hälsan. Men ibland är det svårt att komma igång och man sjunker istället djupare ner i soffan och tänker att det kommer en morgondag och då ska jag börja mitt nya aktiva liv. I dessa fall är någon sorts morot ett bra redskap. Du håller nog med om att det är roligare att röra på sig om man får någon form av belöning för det. Och det får du genom move-to-earn, som registrerar dina rörelser och som belöning får du kryptovalutan SWEAT, som på senare tid har blivit allt populärare.

Enligt Sweatcoin och Sweat-ekonomins medgrundare Oleg Fomenko är SWEAT nästa generations kryptovaluta som kommer att föra in en miljard människor in i Web 3.0 och den kommer att bli en del av den globala BNP:n.

 

Får move to earn människor att röra på sig?

I början av år 2022 hade Sweatcoin 65 miljoner användare och under första kvartalet 2022 bytte användare steg mot varor som elektronik, träningsutrustning och presentkort för 70 miljoner $. Några månader senare i augusti var antalet SWEAT-användare uppe i 110 miljoner. Företaget bakom Sweat är i en expansionsfas och målet är att göra appen tillgänglig i 160 länder (i dag är appen nedladdningsbar i 75 länder).

Det har visat sig att Sweat-moroten är lockande. Efter nedladdning av appen är användarna ungefär 20 % aktivare – så visst fungerar belöning!

 

Sweat-ekonomi

Det är enbart via rörelse och fysisk aktivitet som det går att skapa Sweat-mynt. Det kvittar om du går, springer, cyklar spelar bollspel eller städar - det viktiga är att du är i rörelse. 

I början är det lätt att få Sweat för att uppmuntra dig att komma igång, men för varje år som går behöver du ta fler steg för att få en sweatcoin. Syftet med fler steg är att få dig att röra på dig än mer. Sweatekonomin går helt ut på att få dig att bli aktiv.

I Sweat-appen finns en rörelsevaliderare som räknar och uppdaterar Ethereum-blockkedjan om dina rörelser. Rörelsevalideraren är byggd för att upptäcka bedrägligt beteende och sådana rörelser räknas inte. För varje 1 000 steg du tar får du 1 sweatcoin! Innan myntet registreras går rörelsedetektorn igenom all data för att se att aktiviteten är legitim och inte uppkommit genom fusk. Endast riktig aktivitet belönas, så du kan inte sitta i fåtöljen och vifta fram och tillbaka med mobilen och hoppas på att få gratis Sweat-krypton.

Sweat-Economy-walk-to-earn

Ibland kan nyhetens behag svalna rätt fort och för att uppmuntra dig till fortsatt rörelse finns en inaktivitetsavgift som träder in om du inte uppnår ett visst antal steg under en viss period. 

 

Fördelarna med move to earn (M2E)

Move to earn har många fördelar och därför är det inte konstigt att den har spridit sig globalt. Här nedan är de tre viktigaste fördelarna med M2E.

  • Det är ett lätt sätt att tjäna kryptovaluta på.
  • Du behöver inte investera egna pengar för att köpa krypto.
  • Du blir belönad för att röra på dig.

 

Ladda ner Sweat!

Move to earn har kommit för att stanna för vem säger nej till att få gratis krypto och på köpet få bättre hälsa? Tveka inte! Testa Sweat och börja tjäna krypto genom att röra på dig! Du kommer att bli förvånad hur snabbt stegen fylls på enbart genom de steg du tar i dina dagliga göromål.

 

 


token token token token token

Crypto Exchanges


CryptoViking.se Control + D

Senaste nytt hos CryptovikingCryptoViking writer

Populära artiklar
Läs om NFT
Bitcoin logo

Mer om Ethereum
Läs om Krypto Staking
Se fler artiklar


Decentralized E-wallets
Metamask-logo Metamask Guide Metamask-logo Phantom Guide
Handla krypto via Binance Handla krypto via Crypto.com

Hur köper man kryptovaluta❓ Läs mer