Reklam
The sandbox
The sandbox

Pris:

Till The sandbox graf

🡻

The Sandbox

De moderna spelen är byggda på blockkedjor där spelarna kan delta i spelen och vara aktiva och forma en del av innehållet enligt sina fantasier och önskningar. Du har säkert hört talas om ett av metaversens populäraste spel där spelaren ska bygga upp en egen virtuell värld med avatarer. Sandbox, ett play to earn-spel, är byggd på Ethereums blockkedja, där du själv kan skapa föremål, omvandla dem till NFT:er och sedan, om du är medlem av skaparföreningen sälja dem till dina medspelare på Sandbox marknadsplats. Ju fler som är intresserade av sakerna desto bättre betalt får du för dem.
 

VoxEdit

Programvaran som används för att skapa Sandbox virtuella världar heter VoxEdit och med dess hjälp kan spelaren modellera, animera och NFT-konvertera alstren. 3D-pixlarna är i början fyrkantiga klossar, men kan med lätthet ändras till olika former så att sakerna ser naturliga ut. De populäraste föremålen är diverse redskap, vapen, kläder, byggnader, natur, djur och människor, alltså allt som är av vikt i den riktiga världen skapas även i metaverse. Om spelaren är nybörjare och osäker på hur man skapar tillgångar finns det mallar och guider i Sandbox.

 

Virtuell land hos Sandbox

Det är enkelt att bygga i Sandbox blockkedja. Spelaren måste först köpa ett stycke virtuell land och på den kan han sedan bygga vad han vill. Möjligheterna är enorma på vad som kan byggas på landområdena. Det kan röra sig alltifrån träffpunkter där spelare kan träffas, ett slott med tillhörande marker runt om, nöjesetablissemang eller en bondgård. Det är bara fantasin som sätter stopp.

Sandbox är inte ännu färdigutvecklat, men när den väl är det kan spelare börja tjäna pengar. En populär träffpunkt kan till exempel ta inträde från andra spelare, en bonde kan sälja sina produkter och en händig snickare kan sälja sina gjorda alster. Allt betalas givetvis med Sandbox egen valuta SAND.

Metaverse har blivit stort på sistone och kändisar som Snoop Dogg och internationella märken som Adidas, Gucci och Warner Music Group har köpt land på Sandbox. 

 

Sandboxvalutan SAND

SAND, en ERC-20 Token, är Sandbox valuta och med den sker alla transaktioner i blockkedjan. Efterfrågan styr värdet på SAND. Det finns totalt 3 miljarder SAND token och cirka 1,3 miljarder av dem är i omlopp. Av dessa är en fjärdedel hos företaget och drygt trettio procent ägs av Sandbox-grundarna och teammedlemmarna. SAND rankas på 40:e plats bland kryptovalutor.

 

Sandbox marknadsplats

Våren 2021 lanserade Sandbox en egen marknadsplats där spelare kan köpa och sälja sina varor. Marknadsplatsen fungerar som vilken marknadsplats som helst i den ”riktiga” världen. Ju mer eftertraktad en vara är desto dyrare är den att köpa. Det som säljs på marknadsplatsen är diverse föremål, utrustning, kläder och konst. En del av varorna är så kallade nyttoföremål medan andra saker existerar enbart för att de är vackra att äga, precis som i det verkliga livet.

 

Creators Fund

Till skaparföreningen, Creators Fund, som skapades 2018 erbjuds talangfulla Sandbox-användare som medlemmar. I föreningen får de sedan hjälp med att skapa föremål och marknadsföra dem. Föreningens medlemmar är de enda som får sälja sina verk på marknadsplatsen som förstahands vara. Men innan de kan lägga upp ett skapat föremål till försäljning måste Sandbox godkänna varan. När väl föreningen har byggt upp en vara via Sandbox grundregler. så kan dem lansera ut varan till ett marketplace som, därifrån kan folket börja köpa och sälja varan som om den vore sin egna produkt. Men för alla transaktioner som görs går 5 % till Sandbox Creators Fund och 95 % får säljaren behålla. 

Kanske det kan vara inom några år så kan vem som helst ska få skapa sina verk och lägga upp dem till försäljning på marknadsplatsen. 

 

De bästa plånböckerna för SAND

Då SAND är Ethereumbaserad kan du lagra SAND i alla plånböcker som accepterar Ethereum token. Ett par av de populäraste plånböckerna bland Sandbox-fansen är MetaMask och Ledger. Fördelen med dessa plånböcker är att de är ett av de säkraste på marknaden. Tilläggas kan att Sand-token kan du även köpa via en centraliserad kryptobörs som Binance.

 

Varför Sandbox blev unikt

Sandbox är byggt på blockkedjetekniken och är en decentraliserad plattform. När Sandbox lanserades fick det stor publicitet på sociala medier och det som lockade spelarna var dels att de kunde tjäna pengar på att spela och dels för det kostnadsfria VoxEdit-verktyget. Att spelarna kunde ge uttryck för sin kreativitet bidrog också till spelets succé.

Den här artikeln är endast i informationssyfte.

 

 

Reklam

 

 

Köp SAND smidigt via Bybit

Ett enkelt sätt att köpa och sälja kryptovalutan Sandbox(SAND) är via en Crypto Exchange.

Tänk bara på att välja en seriös handelsplats som följer gällande regler och bestämmelser inom branschen!

 • Öppna ett handelskonto.
   
 • Slutför registreringsprocessen.
   
 • Välj betalningsmetod.
   
 • Välj Sandbox (SAND).
   
 • Ange summa och godkänn.
   
 • Sedan är summan i din Exchange wallet.

Köp SAND Via Bybit.com

 
Handla inte mer än vad du har råd att förlora.
 
 
token token token token token

Crypto Exchanges


CryptoViking.se Control + D

The sandbox kurs

CryptoViking writer