Reklam
Nyheter
Publicerad May 03 2022 18:58

Sämre belöningar för Crypto.coms kunder

Crypto.com har meddelat att företaget sänker sina belöningar från och med 1 juni 2022. Reaktionerna har varit starka från kryptokunderna och värdet på företagets token CRO har gått ner 11%. 

Beroende på hur aktiv en kund har varit desto bättre erbjudanden har denne fått ta del av hos Crypto.com De fem visa-aktiverade korten, Midnight Blue, Ruby Steel, Royal Indigo & Jade Green, Frosted Rose Gold &Icy White och Obsidian har gett belöningar till aktiva användare och det är dessa belöningar som kommer att sänkas. 

De två lägsta korten Midnight Blue och Ruby Steel kommer att ha 0% i belöningar medan Ryoal Indigo och Jade Green kommer att sänkas från 3% till 0,5%. De näst högsta korten Icy White och Frosted Rose Gold sänker belöningarna från 5% till 1% och Obsidian som är det högsta kortet sänker belöningarna från 8% till endast 2%.

En del andra förändringar är också på gång. Bland annat kommer kortbelöningarna att upphöra när kunden, som har satsat före den 1 maj eller tidigare, har uppnått 180-dagarsperioden. Detta kommer dock inte att påverka de två lägsta korten.

Korten har många andra förmåner som kommer att finnas kvar. Det är bland annat cashback på prenumerationstjänster hos kända företag och tillgång till gratis flygplatslounge. Även Earn kommer att bestå så användarna kan även i fortsättningen tjäna ränta på sina krypton.

 

Varför sänker Crypto.com belöningarna? 

Förra året köpte Crypto.com namnrättigheten till idrottsarenan Lakers’ Staples Center i Los Angeles för 700 miljoner $ och några månader innan dess i juni ingick Crypto.com sponsoravtal med UFC till ett värde av 175 miljoner $ under tio års tid. Kan dessa enorma satsningar ha lett till att företaget blöder och har fått dra åt svångremmen? Och världsläget med hotande hög inflation har säkert inte underlättat höga belöningar och till kunderna.

 

Kommer Crypto.com att behålla sin popularitet?

Kommer kunderna att överge Crypto.com i och med de lägre belöningarna? Om man ska tro inläggen på sociala medier kommer många användare att se sig om efter andra alternativ. Hur många som i slutändan kommer att gå är svårt att sia om nu, men de lojala kunderna kommer att stanna då Crypto.com är en stabil bra app. 

Crypto.com håller säkert ett extra öga på vad de tagna besluten kommer att få för konsekvenser för företaget och kanske kommer man upp med något annat som kan locka kunderna att stanna så att de inte går över till en konkurrent som Binance.

 


token token token token token

Crypto Exchanges


CryptoViking.se Control + D

Decentralized E-wallets
Metamask-logo Metamask Guide Metamask-logo Phantom Guide
Handla krypto via Binance Handla krypto via FTX.com

Hur köper man kryptovaluta❓ Läs mer
Senaste nytt hos CryptovikingCryptoViking writer

Populära artiklar
Läs om NFT
Bitcoin logo

Mer om Ethereum
Läs om Krypto Staking
Se fler artiklar